Total de visualitzacions de pàgina:

Dades personals

Aquest blog és un finestral de l'art del sentiment, de allò que ens transmet, de moments, de nous fenòmens, de noves estètiques. De tot l'art que hi ha i que no sabem comprendre, vivim per l'estètica, vivim per agradar, per innovar per ésser millors dia a dia i trobar allò nou. Vivim per buscar objectius i per assumir-los, per somiar-los i complir-los. Vivim per entendre el que ens envolta, la vie

dimecres, 9 de febrer del 2011

POLSERES VERMELLES- TV3



La sèrie

"Polseres vermelles" és una sèrie de 13 capítols de 45 min creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, que retrata, amb humor i tendresa, el dia a dia d'un grup de nens en un hospital infantil. A diferència d'altres sèries de ficció ambientades en un hospital, a "Polseres vermelles" els metges cedeixen tot el protagonisme als pacients, en aquest cas, cinc nois i una noia d'entre 10 i 15 anys que coincideixen en un hospital a causa de diverses malalties. 

Sense defugir les circumstàncies especials en què es troben, la història d'aquests sis nens i adolescents mostra les vivències i situacions pròpies dels nois i noies de la seva edat, però amb la diferència que el seu món és un hospital, i això fa que ho visquin tot amb una gran intensitat.

Per recrear l'ambient, "Polseres vermelles" aprofita la dilatada experiència d'Espinosa en el món hospitalari –va passar deu anys de la seva vida ingressat en hospitals i des de fa cinc anys fa conferències a hospitals d'arreu de l'estat- i també el to vitalista, la tendresa i el sentit de l'humor que caracteritzen tots els seus treballs. "Polseres vermelles" és una sèrie per a tots els públics, amb una gran intensitat emocional, que té com a nexe de la història les ganes de viure i l'afany de superació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors